Støttemure - Dansk Beton Byg Viborg Dansk Beton Byg - En solid blanding af kvalitet

Støttemure

DANSK BETON BYG udfører flere typer støttemure; alt fra et par herregårdssten i haven til høje mure, der skal kunne tåle stor belastning. Større støttemure kræver først og fremmest et stort nok fundament, der kan bære vægten, men også fundering i frostfri dybde, hvis ikke muren skal kunne arbejde.

Visse typer støttemurs-blokke har et låsesystem, der gør at de hverken skal udstøbes eller limes sammen, men hvor det er vægten fra blokken, der holder dem sammen. Materialeprisen på disse ligger omkring 600 kr pr. m2. Til sammenligning kan materialeprisen på en udstøbt og armeret fundablok ligge på omkring 120 kr pr m2.

Når DANSK BETON BYG etablerer støttemure, er det altid med livrem og seler. Alt for tit ses støttemure, der har flyttet sig efter stor belastning fra f.eks trærødder, har sat sig pga. utilstrækkelig fundering eller er væltet pga. stort jordtryk. I nogle tilfælde benytter vi geonet bag muren, der holder styr på jorden og i andre tilfælde kan man udstøbe og armere sig ud af problemet med jordtryk.

Der findes mange typer sten og blokke, der kan anvendes. Vi støber desuden unikke støttemure i forskalling. Uanset hvilken løsning du vælger, er du med DANSK BETON BYG sikret en solid og stærk mur, der holder i mange år.

Herunder finder du Inspiration - Du kan også klikke her for at se vores Støttemure referencer.